Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord aast op Servische verdediger Spajic

Feyenoord aast op Servische verdediger Spajic

12 sep 2020, 21:58

Feyenoord wil zich versterken met de Servische verdediger Uros Spajic. Trainer Dick Advocaat zei kort voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen, tegen PEC Zwolle, dat Spajic de beoogde defensieve versterking is. De 27-jarige Serviër staat sinds 2018 onder contract bij de Russische club Krasnodar, waar hij teamgenoot is van oud-Feyenoorder Tonny Vilhena.

De Servische international speelde eerder in eigen land voor Rode Ster Belgrado, bij de Franse club Toulouse en in België bij Anderlecht. Spajic behoorde tot de selectie van zijn land op het WK 2018.

Advocaat heeft een extra verdediger nodig om Sven van Beek weer lang is uitgeschakeld. Van Beek liep in de voorbereiding een enkelblessure op en moest een operatie ondergaan. Advocaat rekent erop dat Spajic snel aansluit in Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.