Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord-aanwinst Antonucci vertrekt mogelijk alweer uit Rotterdam'

'Feyenoord-aanwinst Antonucci vertrekt mogelijk alweer uit Rotterdam'

18 nov 2021, 16:29

De transfer van Francesco Antonucci naar Feyenoord is vooralsnog geen succes gebleken. In de zomer van 2020 betaalden de Rotterdammers nog twee miljoen euro aan AS Monaco voor Antonucci en speelde hij nog één seizoen op huurbasis voor FC Volendam. De talentvolle middenvelder komt voorlopig niet in de plannen voor van trainer Arne Slot.

Volgens Volendam Inside wil Volendam Antonucci opnieuw huren van Feyenoord. Het zou gaan om een periode van anderhalf jaar. Tijdens de voorbereiding van dit seizoen wilden de Rotterdammers Antonucci ook al verhuren, maar raakte de Belg geblesseerd tijdens een wedstrijd van Feyenoord Onder-21.

De 22-jarige middenvelder past op dit moment niet goed genoeg in het systeem van Slot en mag daarom uitkijken naar een andere club. 'Hij heeft wat dat er gaat wel een aardige achterstand op de rest van de groep die al constant in een soort ritme zit', vertelde Slot eerder over de fitheid van Antonucci.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.