Terug

Volg Vandaag Inside

Aanvoerder Berghuis valt geblesseerd uit bij Feyenoord

Aanvoerder Berghuis valt geblesseerd uit bij Feyenoord

1 nov 2020, 16:37

Het toch al zo geplaagde Feyenoord moet het mogelijk ook een tijdje stellen zonder aanvoerder Steven Berghuis. De aanvoerder, al goed voor zes doelpunten in de eredivisie, viel in de uitwedstrijd tegen FC Emmen na 35 minuten geblesseerd uit. Berghuis had veel last van zijn linkerbeen na een overtreding van Nick Bakker, die geel kreeg van scheidsrechter Björn Kuipers.

De nummer 10 van Feyenoord verliet met een van pijn vertrokken gezicht het veld van De Oude Meerdijk. Hij werd vervangen door de 18-jarige Naoufal Bannis. De aanvoerdersband ging naar Jens Toornstra.

Trainer Dick Advocaat kan ook al geen beroep doen op zijn geblesseerde spitsen Nicolai Jørgensen en Robert Bozenik. Middenvelder Leroy Fer is eveneens geblesseerd. Feyenoord ging donderdag in de Europa League hard onderuit tegen Wolfsberger AC (1-4). Donderdag komt CSKA Moskou naar De Kuip.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.