Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-aanvoerder Berghuis: 'Ajax de grote titelfavoriet'

Feyenoord-aanvoerder Berghuis: 'Ajax de grote titelfavoriet'

9 sep 2020, 20:36

Ajax is dit seizoen de grote favoriet voor de landstitel. Dat stelt Steven Berghuis in gesprek met Voetbal International.

Berghuis blikt vooruit op komend seizoen en wil met zijn ploeg voor de titel gaan. 'Al is dat iets anders dan dat ik zeg dat we het ook gaan wórden', benadrukt de aanvoerder van Feyenoord.

Ook Ajax gaat een gooi naar het kampioenschap doen. Berghuis heeft de concurrent een aantal keer aan het werk gezien in de voorbereiding. 'Ik heb Ajax gezien tegen Hertha BSC en vooral Eintracht Frankfurt. Dat zag er goed uit. Ze hebben kwalitatief goede spelers die zo makkelijk voetballen en een club als Frankfurt wegspelen, toch van een ander kaliber dan Bielefeld of HSV.'

Berghuis denkt dan ook dat de Amsterdammers de beste papieren hebben voor de landstitel. 'Op basis van wat ik heb gezien, op basis van kwaliteit, geldt Ajax als de grote favoriet. PSV, AZ en Feyenoord zullen elkaar niet veel ontlopen, vermoed ik.'

'Dat betekent niet dat Ajax onverslaanbaar is. Wij stellen er wat anders tegenover, zoals agressiviteit en degelijkheid, terwijl we ook de individuele kwaliteiten hebben om wedstrijden te kunnen beslissen. Met die ingrediënten kunnen we ook ver komen', aldus Steven Berghuis.

Valentijn Driessen vertelt in gesprek met Veronica Inside wie hij als absolute titelkandidaat ziet en wie ook zeker niet. Bekijk de beelden hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.