Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord-aanvaller begrijpt Slot niet: 'Als ik go, go, go roep, weet hij niet wat ik bedoel'

Feyenoord-aanvaller begrijpt Slot niet: 'Als ik go, go, go roep, weet hij niet wat ik bedoel'

13 okt 2022, 00:00

Igor Paixão heeft zijn verwachtingen bij Feyenoord vooralsnog niet waargemaakt. De Braziliaanse aanvaller wordt gezien als de opvolger van de vertrokken Luis Sinisterra, maar heeft nog altijd moeite met zich aan te passen binnen de selectie. Trainer Arne Slot geeft aan dat vooral de communicatie met Paixão moeizaam verloopt.

"Het maakt het ongelooflijk lastig als ik zeg: 'Go, go, go', dat hij dan niet weet wat ik bedoel", gaf Slot aan op de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met FC Midtjylland. "Bij press, press, press, weet hij ook niet wat ik zeg. Dan roep ik het vanaf de zijlijn, maar dat geldt natuurlijk ook voor zijn medespelers. Dan moet je wel verschrikkelijk goed zijn, wil je dan nog het verschil kunnen maken."

Feyenoord betaalde ruim vijf miljoen euro voor Paixão, die volgens zijn medespelers op het trainingsveld af en toe al een sensatie is, meldt het Algemeen Dagblad. "De enige manier om die jongen beter te laten worden is om hem speeltijd te geven en uiteraard Engelse les te laten volgen. Dan kan hij de simpele woorden beter begrijpen", aldus Slot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.