Terug

Volg Vandaag Inside

Fernando Torres verrast en kondigt comeback aan

Fernando Torres verrast en kondigt comeback aan

26 mei 2021, 11:16

Het heeft er alle schijn van dat Fernando Torres terugkeert op het voetbalveld. El Niño lijkt op Instagram zijn comeback aan te kondigen. Waar de 37-jarige Spanjaard weer aan de slag gaat, maakt hij aankomende vrijdag bekend. 

Torres plaatst op Instagram een foto van een shirt met rugnummer negen, en schrijft bij zijn post: ‘Ik begrijp het leven maar op één manier: door te spelen. Daarom heb ik besloten terug te keren. Vrijdag laat ik weten waar.’

Torres stopte in 2019 met voetballen bij de Japanse club Sagan Tosu, waar hij één seizoen onder contract stond. Het grootste deel van zijn carrière speelde de topschutter voor Atlético Madrid. Op 17-jarige leeftijd debuteerde hij in Madrid, daarna speelde hij nog voor Liverpool, Chelsea, AC Milan en opnieuw voor Atlético. Met Atlético won Torres de Europa League en met Chelsea de Champions League. In dienst van de nationale ploeg van Spanje won Torres de wereldtitel en werd hij twee keer Europees kampioen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.