Terug

Volg Vandaag Inside

Fernandinho gaat nog jaartje door bij Manchester City

Fernandinho gaat nog jaartje door bij Manchester City

28 jan 2020, 20:05

De Braziliaanse middenvelder Fernandinho speelt ook volgend seizoen nog voor Manchester City. De 34-jarige Zuid-Amerikaan twijfelde geruime tijd of hij zijn aflopende contract nog zou verlengen bij de regerend landskampioen. Dinsdag zette hij zijn handtekening alsnog onder een verbintenis tot medio 2021.

De 53-voudig international speelt sinds de zomer van 2013 voor Manchester City. Met de Engelse club won hij drie landstitels, één FA Cup en vier keer de League Cup. Fernandinho kwam tot dusver in 299 officiële duels van de 'Citizens' in actie. Daarin scoorde hij 23 keer.

Voor zijn periode in Manchester speelde Fernandinho acht seizoenen bij de Oekraïense topclub Sjachtar Donetsk. Met die ploeg won hij onder meer zes landstitels en de laatste editie van de UEFA Cup in 2009. Met Brazilië won hij vorig jaar zomer de Copa América.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.