Terug

Volg Vandaag Inside

Fernandes reageert op incident met Malacia tijdens wedstrijd tegen Leicester City

Fernandes reageert op incident met Malacia tijdens wedstrijd tegen Leicester City

20 sep 2022, 19:24

Manchester United-aanvoerder Bruno Fernandes heeft uitleg gegeven over een incident met Tyrell Malacia. De twee leken het namelijk met elkaar aan de stok te hebben tijdens het duel met Leicester City, dat door The Red Devils met 0-1 werd gewonnen.

Fernandes reageerde tijdens de wedstrijd geïrriteerd richting Malacia, omdat hij op een gegeven moment de bal niet kreeg van de oud-Feyenoorder, wat volgens de Portugees wel had gemoeten. "Ik zei tegen hem: Ty, doe je hoofd omhoog en kijk ook eens naar de andere kant. Maar hij begreep me niet en werd boos", legt Fernandes uit aan The Athletic.

"Na de wedstrijd ben ik naar hem toegegaan", vervolgt Fernandes. "En heb ik mijn handen op zijn hoofd gelegd en uitgelegd dat als ik tegen hem praat, ik dat niet slecht bedoel en dat ik alleen maar wilde dat hij het spel verplaatste. Hij zei: sorry, ik was gewoon moe. In de toekomst kan het best gebeuren dat hij een keer iets tegen mij schreeuwt en dat is prima", aldus de aanvoerder van Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.