Terug

Volg Vandaag Inside

Fernandes bezorgt Ten Hag en Manchester United tweede zege op rij

Fernandes bezorgt Ten Hag en Manchester United tweede zege op rij

27 aug 2022, 15:22

Bruno Fernandes heeft Manchester United aan een uitzege op Southampton geholpen. De Portugees tekende op aangeven van zijn landgenoot Diogo Dalot voor de enige treffer van de wedstrijd (0-1).

United stelde vijf dagen na het sterke optreden tegen Liverpool (2-1) enigszins teleur. Het doelpunt van Fernandes ontstond uit een van de weinige vloeiende aanvallen van de bezoekers. Even na de openingstreffer voorkwam doelman David De Gea dat Joe Aribo gelijkmaakte voor Southampton. In de slotfase schoot Armel Bella-Kotchap in kansrijke positie over het doel van United.

Trainer Erik ten Hag had in zijn basisformatie weer geen plaats voor Cristiano Ronaldo en Harry Maguire. Ronaldo mocht na 68 minuten nog wel invallen. De van Real Madrid overgekomen Casemiro maakte in de slotfase zijn debuut voor United.

Tyrell Malacia speelde de hele wedstrijd voor United, waar Donny van de Beek op de bank bleef. De linksback vierde na het laatste fluitsignaal de tweede competitiezege op rij met zijn ploeggenoten, na nederlagen tegen Brighton & Hove Albion (1-2) en Brentford (4-0) in de eerste twee speelronden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.