Terug

Volg Vandaag Inside

Ferdinand sneert naar Memphis in tirade tegen Man United

Ferdinand sneert naar Memphis in tirade tegen Man United

23 jan 2020, 11:18

Manchester United incasseerde tegen Burnley de achtste competitienederlaag van dit seizoen. Manager Ole Gunnar Solskjaer probeerde ondanks het slechte verloop van het seizoen, de positieve kanten te blijven zien. Oud-verdediger Rio Ferdinand is minder positief. Bij BT Sport kraakt hij het beleid van Manchester United.

'Ik zie het geld gewoon niet terug. Wat is er nou gekocht?! Ik zie niets wat als fundering voor de toekomst kan dienen. Ik zit hier en ik schaam me', vertelt Ferdinand. 'Ik zie geen weg, ik zie geen stip op de horizon. Ik kijk ook naar de samenstelling van de selectie. Fans vertrekken gewoon na 84 minuten! Dit is beschamend. De top van United moet dit zien en veranderingen doorvoeren.'

De oud-verdediger richt zijn pijlen onder meer op het transferbeleid van United. 'Kijk eens naar de spelers die de laatste jaren gehaald zijn… Marcos Rojo, Radamel Falcao, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay. Waren dat eigenlijk wel ooit écht spelers voor het niveau wat Man Utd moet nastreven? Wie kóópt deze spelers in godsnaam? De manager, die aan de korte termijn denkt, of de clubleiding? Er zijn honderden miljoenen uitgegeven, maar de jongelingen zijn degenen die de meeste indruk maken', aldus Ferdinand.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.