Terug

Volg Vandaag Inside

Fer verwacht in januari 'weer de oude' te zijn

Fer verwacht in januari 'weer de oude' te zijn

13 dec 2020, 20:30

Leroy Fer verwacht dat hij volgende maand weer volledig fit is. De 30-jarige middenvelder, die half oktober een hamstringblessure opliep, maakte zijn rentree in het met 3-0 gewonnen duel met VVV-Venlo.

"Ik ben eerder terug dan verwacht. De hersteltrainer heeft me goed opgetraind en daardoor kon ik nu al wat minuten maken. Het was een heerlijke wedstrijd om in te vallen, want we hadden al een voorsprong en die werd daarna zelfs nog iets groter", zei Fer tegen Feyenoord Media.

"Het is altijd moeilijk om na een blessure weer je eerste minuten te maken. Deze week is het een kwestie van aansterken en dan zorgen dat ik weer 100 procent fit ben. Dan verwacht ik in januari weer de oude zijn."

Feyenoord speelt dit jaar nog tegen Vitesse (20 december) en sc Heerenveen (23 december). "Het is aan de trainer, maar hopelijk kan ik de komende weken weer meer minuten maken. De komende tijd blijft het kijken hoe goed ik me voel", aldus Fer.

Feyenoord won tegen VVV voor het eerst sinds 22 november. Na de 3-1-zege op Fortuna Sittard leverden vijf duels geen overwinning op.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.