Terug

Volg Vandaag Inside

Fer over opstootje met Advocaat: 'Geen spijt, er zat frustratie bij'

Fer over opstootje met Advocaat: 'Geen spijt, er zat frustratie bij'

16 juli 2021, 11:07

In de aankomende documentaire over Feyenoord op Disney+ komt onder meer een opstootje tussen Dick Advocaat en Leroy Fer aan bod. Fer en Advocaat hadden in de rust van de uitwedstrijd tegen Ajax (1-0 nederlaag) een fikse woordenwisseling.

'Er zat emotie bij en ook frustratie, want we wilden daar zo graag een resultaat boeken', vertelt Fer in gesprek met het Algemeen Dagblad. De middenvelder heeft de aflevering inmiddels gezien. 'Maar ik zie mezelf daar, hoe ik ben. Ik heb geen spijt, al heb ik wel sorry gezegd tegen de trainer.'

Fer heeft er verder geen moeite mee, dat de buitenwereld een extra inkijkje krijgt in de kleedkamer van Feyenoord. 'Aan de andere kant heb ik altijd gezegd en gedacht: de kleedkamer is heilig, daar hoort niemand van buitenaf bij. Ik heb afleveringen gezien en ik zeg nu: het is prachtig voor de fans, het is heel mooi geworden.'

De documentaire is vanaf 1 september te zien is op Disney+. 'Ze filmden niet bij de douches en de toiletten, verder waren ze overal bij. Natuurlijk denk je weleens als je zit te eten en er staat een camera op twee meter: moet dit nou?', reageert doelman Justin Bijlow.

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.