Terug

Volg Vandaag Inside

Fenerbahçe wint ook niet zonder Koeman

Fenerbahçe wint ook niet zonder Koeman

17 dec 2018, 21:07

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe is nog weinig opgeschoten met het vertrek van trainer Erwin Koeman. De gevallen Turkse topclub verspeelde in blessuretijd een thuiszege op het bescheiden BB Erzurumspor: 2-2.

André Ayew en Martin Škrtel scoorden in het eerste halfuur voor Fenerbahçe. Emrah Bassan gaf de bezoekers vlak na rust weer een beetje hoop. Lennart Thy, oud-speler van VVV Venlo, maakte in de 92e minuut gelijk.

Fenerbahçe stond onder leiding van Ersun Yanal, de trainer die Fenerbahçe voor het laatst kampioen maakte. Interim-trainer Koeman moest vertrekken na de nederlaag van afgelopen donderdag tegen het Slowaakse Spartak Trnava (0-1) in de Europa League. Hij was het seizoen begonnen als assistent van de ook al vertrokken Phillip Cocu.

Fenerbahçe blijft de nummer voorlaatst van de ranglijst.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.