Terug

Volg Vandaag Inside

Fenerbahçe sprokkelt puntje in competitie

Fenerbahçe sprokkelt puntje in competitie

21 okt 2018, 00:15

SIVAS (ANP) - Trainer Phillip Cocu blijft met Fenerbahçe moeizaam presteren in de Turkse competitie. De uitwedstrijd tegen Sivasspor eindigde in 0-0. De Nederlander Ferdi Kadioglu bleef bij de bezoekers op de bank.

Fenerbahçe won ruim een maand geleden in de Süper Lig voor de tweede en tot dusver laatste keer. Daarna leverden de vier competitieduels slechts drie punten op. Begin deze maand won de dolende ploeg van Cocu nog wel van Spartak Trnava in de Europa League.

Fenerbahçe staat na negen duels op de vijftiende plek, net boven de degradatiestreep, met negen punten.

Medipol Basaksehir liep twee punten in op koploper Galatasaray. De club van aanvaller Eljero Elia versloeg op eigen veld Kayserispor met 1-0. Marcio Mossoro bracht vijf minuten voor de rust het doelpunt op zijn naam. Elia werd in de slotminuut gewisseld bij de thuisploeg. Bij de bezoekers speelde Tjaronn Chery de gehele wedstrijd.

Galatasaray speelde vrijdag met 1-1 gelijk tegen Bursaspor. De lijstaanvoerder heeft na negen duels één punt meer dan Basaksehir en Kasimpasa, dat met 5-0 won van Akhisar Belediyespor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.