Terug

Volg Vandaag Inside

Fenerbahçe houdt nummer twee op 2-2

Fenerbahçe houdt nummer twee op 2-2

3 dec 2018, 21:20

ISTANBUL (ANP) - Interim-trainer Erwin Koeman heeft met Fenerbahçe een verdienstelijk gelijkspel behaald in de Turkse competitie. De thuiswedstrijd tegen runner-up Kasimpasa eindigde in 2-2. Voor Fenerbahçe brachten Roman Neustädter (1-1) en Özgür Cek (2-1, eigen doel) de treffers op hun naam.

De ploeg van Koeman bleef vijftiende, nu met één punt boven de degradatiestreep. Kasimpasa zag de achterstand op koploper Medipol Basaksehir oplopen tot vier punten.

Koeman liet afgelopen vrijdag weten dat hij niet rekent op een vaste aanstelling als hoofdcoach tot het einde van het seizoen. De tijdelijke opvolger van de ontslagen Phillip Cocu leidde de Turkse ploeg vorige week nog wel naar de knock-outfase van de Europa League. Onder zijn leiding heeft 'Fener' nu twee keer gewonnen, een keer verloren en drie keer gelijkgespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.