Terug

Volg Vandaag Inside

Fenerbahçe haalt Rodrigues terug naar Istanbul

Fenerbahçe haalt Rodrigues terug naar Istanbul

13 juli 2019, 11:09

Garry Rodrigues keert terug naar Istanbul. De geboren Rotterdammer gaat spelen voor Fenerbahçe, dat de 28-jarige aanvaller voor twee jaar huurt van Al-Ittihad. Het is een pikante transfer, want Rodrigues speelde tot een half jaar geleden nog voor Galatasaray, de stadgenoot en grote rivaal van Fenerbahçe.

De Rotterdammer met Kaapverdiaanse roots beleeft een grillige carrière. Rodrigues speelde in de jeugd voor Feyenoord, maar hij wist daar niet door te breken. Via een aantal amateurclubs kwam hij alsnog terecht in het profvoetbal, waar de aanvaller speelde voor FC Dordrecht, Levski Sofia, Elche en PAOK Saloniki. Begin 2017 haalde Galatasaray hem naar Istanbul. Met de Turkse topclub werd Rodrigues een jaar later kampioen.

De vleugelspits verhuisde begin dit jaar voor zo'n 10 miljoen euro naar Al-Ittihad. Rodrigues ondertekende een contract voor 4,5 jaar in Saudi-Arabië, maar hij komt nu al niet meer voor in de plannen van de trainer. De Rotterdammer keert daarom terug naar Istanbul, maar dan wel bij Fenerbahçe dat tevens een optie tot koop bedong.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.