Terug

Volg Vandaag Inside

Fenerbahçe reageert op geruchten Cocu: 'Niet blij met misleidend nieuws'

Fenerbahçe reageert op geruchten Cocu: 'Niet blij met misleidend nieuws'

4 okt 2018, 17:15

Phillip Cocu staat momenteel met 7 punten uit 7 wedstrijden op de 14e plek in de Turkse competitie. Er wordt dan ook volop gespeculeerd over een ontslag van Cocu.

De Turkse pers meldt zelfs al dat Sinisa Mihajlovic een van de kandidaten zou zijn om Cocu op te volgen. Fenerbahçe laat donderdag echter weten niet blij te zijn met deze geruchten.

'Vandaag brachten meerdere media het verhaal dat wij in onderhandeling zouden zijn met Sinisa Mihajlovic. Deze beweringen zijn niet waar. Niemand van onze club heeft met Mihajlovic gesproken. Zolang Phillip Cocu onze trainer is, staan wij achter hem en betreuren wij dit soort misleidende berichten', verklaart Fenerbahçe.

Voorlopig blijft Cocu dus nog zitten, maar volgens Johan zou hij maar al te graag ontslagen willen worden. ;)

Johan onthult: 'Cocu wil ontslagen worden bij Fenerbahçe'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.