Terug

Volg Vandaag Inside

Fellaini leent noodlijdend Standard 3 miljoen euro

Fellaini leent noodlijdend Standard 3 miljoen euro

30 apr 2020, 14:12

Marouane Fellaini lijkt de redder in nood van het tobbende Standard Luik. De international, oud-speler van de Luikse club, is bereid om uit eigen zak 3 miljoen euro te lenen aan Standard, dat daarmee mogelijk zijn proflicentie kan behouden.

Fellaini, die in Engeland speelde bij Everton en Manchester United en inmiddels onder contract staat in China bij Shandong Luneng, heeft als voorwaarde gesteld dat de lening in drie jaar moet worden terugbetaald. Hij zal niet investeren in het vastgoedproject van voorzitter Bruno Venanzi, dat is opgezet om het stadion van de club te kopen en Standard op die manier van geld te voorzien.

Axel Witsel, een andere oud-speler van Standard en tevens international, investeerde wel in het vennootschap van Venanzi en mag zich nu aandeelhouder noemen. Witsel, een geboren Luikenaar, vroeg zijn vriend Fellaini bij te springen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.