Terug

Volg Vandaag Inside

Felipe Melo geeft eigen draai aan 'stay at home-challenge'

Felipe Melo geeft eigen draai aan 'stay at home-challenge'

19 mrt 2020, 12:25

Veel spelers zijn op dit moment in quarantaine. Om de tijd een beetje door te komen zijn er verschillende challenges verzonnen. Eén zo'n challenge is de 'stay at home-challenge'. Hierin houden spelers een wc-rol hoog en delen dat op hun social media. De Braziliaan Felipe Melo pakte dat iets anders aan.

De oud-speler van onder meer Inter en Juventus moet het niet van zijn techniek hebben. Hij houdt meer van bikkelharde tackles en verfijnde slidings. Een verfijnde sliding past hij dan ook toe op de wc-rol. Wij hopen dat het rolletje papier oké is..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.