Terug

Volg Vandaag Inside

FC Zürich - PSV en FC Midtjylland - Feyenoord vanavond te zien bij Veronica

FC Zürich - PSV en FC Midtjylland - Feyenoord vanavond te zien bij Veronica

Europa League

6 okt 2022, 15:30

PSV, Feyenoord en AZ hervatten donderdag hun campagne in respectievelijk de groepsfase van de Europa League en de Conference League. De duels tussen FC Zürich - PSV (18:45) en FC Midtjylland - Feyenoord (21:00) worden vanavond live uitgezonden bij Veronica.

De Eindhovenaren trappen de avond af met een bezoek aan de hekkensluiter van de Zwitserse competitie. De gastheren wachten na twee wedstrijden nog altijd op het eerste punt, terwijl PSV met één punt op de derde positie staat in de groepsfase van de Europa League. Zij hebben echter nog wel een duel minder gespeeld in verband met de - vanwege het overlijden van Queen Elizabeth - uitgestelde wedstrijd tegen Arsenal.

Feyenoord speelt donderdagavond in poule F van de Europa League in Denemarken tegen FC Midtjylland. De Rotterdammers staan op doelsaldo bovenaan in de groep na een 4-2 verlies tegen Lazio en een afgetekende 6-0 overwinning op Sturm Graz. Opvallend genoeg wist Midtjylland te winnen van Lazio (5-1), maar gingen zij onderuit in Oostenrijk (1-0).

Programma 18.00 uur: Start uitzending met Hélène Hendriks, Kees Jansma en Wim Kieft.

18.45 uur: FC Zürich - PSV

21:00 uur: FC Midtjylland - Feyenoord

23:15 uur: Samenvattingen overige duels

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.