Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Zürich laat vraagprijs Feyenoord-target Gnonto zakken'

'FC Zürich laat vraagprijs Feyenoord-target Gnonto zakken'

1 aug 2022, 18:31

Het Zwitserse FC Zürich heeft de vraagprijs van Feyenoord-target Wilfried Gnonto laten zakken, zo meldt het Italiaanse La Gazzetta dello Sport. De Zwitsers willen voorkomen dat de aanvaller volgend jaar gratis de deur uitloopt.

Zürich vroeg eerst 12 miljoen voor de oud-jeugdspeler van Internazionale, nu vragen de Zwitsers nog acht miljoen euro voor het Italiaanse talent. Feyenoord heeft naar verluidt al maandenlang interesse in de aanvaller. Het verlagen van de vraagprijs zou kunnen zorgen voor nieuwe ontwikkelingen tussen Gnonto en de Rotterdammers. Het contract van de 18-jarige aanvaller loopt medio 2023 af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.