Terug

Volg Vandaag Inside

FC Volendam schorst Tayrell Wouter met onmiddellijke ingang

FC Volendam schorst Tayrell Wouter met onmiddellijke ingang

4 okt 2022, 15:44

FC Volendam heeft aanvaller Tayrell Wouter per direct geschorst, omdat er een onderzoek naar hem loopt wegens mishandeling van een vrouw in een Amsterdamse club. De Eredivisieclub meldt dat na een gesprek met de 20-jarige voetballer.

"Wouter heeft tegenover FC Volendam aangegeven zich niet schuldig te hebben gemaakt aan enige strafbare handeling", meldt de club over de speler die uitkomt voor Jong Volendam. In afwachting van het lopende politieonderzoek zegt de club de speler met onmiddellijke ingang te hebben geschorst.

Wouter meldde zich maandag bij de politie nadat die zondag beelden had gedeeld van de mishandeling, waarop twee verdachten herkenbaar te zien waren. "We hebben vernomen dat hij betrokken zou kunnen zijn bij het incident. Hij heeft zichzelf gemeld bij de politie", meldde de club maandag.

De 20-jarige vrouw wees in de nacht van 16 op 17 juli een man af die haar probeerde te versieren. Daarop greep de man hardhandig haar linkerborst beet, aldus de politie. Toen het slachtoffer zich probeerde te verweren, werd ze door twee mannen bij haar keel gegrepen en kreeg ze harde klappen tegen haar hoofd.

De politie verdenkt een van de mannen ook van aanranding. Nu een van de twee zich heeft gemeld, haalt de politie voorlopig de herkenbare beelden offline. Mocht de andere verdachte uit beeld blijven, dan zal de politie het filmpje opnieuw tonen, waarschuwt een woordvoerster.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.