Terug

Volg Vandaag Inside

‘FC Volendam begaat blunder met toptalent Zeefuik'

‘FC Volendam begaat blunder met toptalent Zeefuik'

27 jan 2024, 22:03

FC Volendam heeft volgens De Telegraaf een blunder gemaakt rond de overgang van Lequincio Zeefuik naar AZ, waardoor hij in de zomer gratis kan vertrekken.

De voormalig trainer van Volendam, Wim Jonk, opende in oktober al de gesprekken met de zaakwaarnemers van Zeefuik, omdat het contract van het toptalent komende zomer afloopt. Maar sinds het opstappen van het complete technische hart bij Volendam, is er verder niets meer gebeurd rond een nieuwe verbintenis.

Dit betekent volgens de krant dat Zeefuik aan het einde van dit seizoen gratis naar AZ kan vertrekken. Mocht de club nog wel wat willen verdienen aan de aanvaller, dan zullen zij Zeefuik in de huidige wintertransfer moeten laten gaan.

Maarten Martens, de nieuwe coach van AZ, maakte er vrijdag geen geheim van dat zij Zeefuik sneller dan de zomer van 2024 hopen binnen te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.