Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht zonder Gustafson en Bergström tegen Ajax

FC Utrecht zonder Gustafson en Bergström tegen Ajax

15 dec 2020, 19:46

FC Utrecht moet het woensdag in de tweede ronde ronde van de KNVB-beker tegen Ajax stellen zonder de Zweedse middenvelder Simon Gustafson. Ook zijn landgenoot Emil Bergström, centrale verdediger, is er in Amsterdam niet bij.

De twee Zweden maakten afgelopen weekend wel hun opwachting tegen PSV (2-1-verlies). Gustafson ging na ruim een uur naar de kant, Bergström vlak voor tijd.

FC Utrecht won vorig seizoen in de halve finale van de beker met 2-0 van Ajax. Gustafson bepaalde toen uit een strafschop de eindstand. De eindstrijd van het bekertoernooi werd vanwege de uitbraak van het coronavirus nooit gespeeld.

Ajax - FC Utrecht begint woensdag om 21.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.