Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht wint door strafschoppen bij Sparta

FC Utrecht wint door strafschoppen bij Sparta

27 okt 2019, 17:28

FC Utrecht heeft dankzij twee benutte strafschoppen met 2-1 gewonnen bij Sparta. Jean Christophe Bahebeck en Adam Maher scoorden namens de bezoekers vanaf 11 meter.

Bahebeck opende de score al in de zevende minuut. De penalty was toegekend omdat de Israëlische doelman Ariel Harush een overtreding beging. Harush was de vervanger van Tim Coremans, die vorige week een rode kaart kreeg voor een kopstoot aan FC Groningen-speler Kaj Sierhuis. Dat leverde Coremans een schorsing van vier duels op.

Harush leek de fout van het veroorzaken van een strafschop goed te maken door de tweede penalty van Bahebeck te keren. Arbiter Sander van der Eijk oordeelde echter dat Harush te vroeg van de doellijn kwam en liet de penalty opnieuw nemen. Adam Maher besloot de herkansing voor zijn rekening te nemen en hij schoot wél raak.

Ragnar Ache had Sparta tussendoor met een bekeken kopbal op gelijke hoogte gebracht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.