Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Utrecht wil stunten met komst van Bas Dost'

'FC Utrecht wil stunten met komst van Bas Dost'

22 juni 2022, 12:40

FC Utrecht wil stunten met de komst van Bas Dost, meldt Voetbal International. In het diepste geheim doet de club er alles aan om de 33-jarige spits binnen te halen. De bal ligt nu bij Dost, die kan rekenen op de interesse van meerdere clubs.

Ook Feyenoord en FC Emmen gooiden namelijk een lijntje uit naar de spits. Daarnaast kan Dost rekenen op concrete interesse vanuit Duitsland, maar FC Utrecht doet er alles aan om hem binnen te halen.

Dost wordt in de Domstad gezien als de ideale aanvalsleider in het het nieuw te spelen 3-5-2 systeem. Het contract van de spits liep af bij Club Brugge, waardoor hij transfervrij overgenomen kan worden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.