Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Utrecht dichtbij komst van Eljero Elia'

'FC Utrecht dichtbij komst van Eljero Elia'

17 aug 2020, 00:25

FC Utrecht is dichtbij de komst van Eljero Elia, meldt Voetbal International. De rappe buitenspeler stond in de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie, maar FC Utrecht lijkt aan het langste eind te trekken.

Elia liet zelf eerder al weten graag terug te keren in Nederland. De 33-jarige aanvaller vertelde in gesprek te gaan met FC Twente en ADO Den Haag, clubs waar hij eerder actief was. Toch lijkt FC Utrecht nu de nieuwe club van Elia te worden.

Elia werd afgelopen seizoen kampioen met Basaksehir. Hij speelde 23 wedstrijden en was daarin goed voor 3 goals en 2 assists.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.