Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht wil boosheid over bekerfinale aan de kant zetten

FC Utrecht wil boosheid over bekerfinale aan de kant zetten

1 juli 2020, 18:20

Bij FC Utrecht heerst nog altijd boosheid over het niet spelen van de bekerfinale. Toch wil de club niet meer te lang stilstaan bij het besluit van de KNVB.

"Ik ben nog steeds uitermate teleurgesteld en vind het nog steeds volstrekt onbegrijpelijk", zei clubeigenaar Frans van Seumeren nog maar eens tijdens de 50e verjaardag van de club. Het werd duidelijk dat de pijn van het schrappen van de bekerfinale, in verband met het coronavirus, nog nauwelijks is afgenomen.

"Ik kan nog steeds honderd redenen verzinnen om de bekerfinale gewoon nog voor 3 augustus te spelen", zei trainer John van den Brom erover. Op die datum moet de club bekend zijn die namens Nederland Europa in gaat. "Maar je moet je er een keer bij neerleggen."

Toch hoopt technisch directeur Jordy Zuidam dat de teleurstelling aan de kant wordt gezet in aanloop naar het nieuwe seizoen. "Uiteindelijk moet je door. Bij iedereen ontstaat het gevoel dat we dit komend seizoen gaan rechtzetten", aldus Zuidam, die de beker tweemaal wist te winnen als speler; in 2003 en 2004.

"Ik heb de beker als speler en als supporter gewonnen en het is mijn droom de cirkel rond te maken door daar ook in deze functie in te slagen. Dat gaat gebeuren, daar geloof ik in."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.