Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht - Vitesse onderbroken wegens vuurwerk

FC Utrecht - Vitesse onderbroken wegens vuurwerk

20 feb 2022, 17:45

De wedstrijd in de Eredivisie tussen FC Utrecht en Vitesse is na ongeveer een half uur onderbroken. Vanaf de tribunes werd vuurwerk op het veld gegooid.

Scheidsrechter Allard Lindhout stuurde beide elftallen naar de kleedkamers. "Ik heb het even aangezien, maar nu gooit men met vuurwerk naar elkaar. Dan is het tijd om naar binnen te gaan", zei hij bij ESPN.

Na ruim 25 minuten werd het duel hervat. Op het moment van de incidenten leidde FC Utrecht met 1-0 door een treffer van Moussa Sylla.

Eerder dit seizoen werd ook het duel in Arnhem tussen Vitesse en FC Utrecht stilgelegd, omdat er met vuurwerk werd gegooid. De directie van Utrecht noemde destijds het gedrag van de eigen aanhang een schande.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.