Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht verrast Bayer Leverkusen in oefenduel

FC Utrecht verrast Bayer Leverkusen in oefenduel

10 jan 2020, 17:05

FC Utrecht heeft tijdens het trainingskamp in Spanje Bayer Leverkusen verslagen. Het werd in La Manga, in het zuidoosten van Spanje, 4-3 voor de nummer 7 van de eredivisie. Bayer Leverkusen, waar Peter Bosz trainer is, staat halverwege het seizoen zesde in de Bundesliga.

FC Utrecht stond na 51 minuten al met 3-0 voor. Adrián Dalmau maakte na een kwartier het eerste doelpunt en nog voor rust maakte Sean Klaiber er 2-0 van. De 3-0 was van Gyrano Kerk.

Via Kai Havertz en Kevin Volland kwam Bayer terug, maar Eros Maddy bracht de marge vlak voor tijd weer op twee. De aansluitingstreffer van Havertz kwam te laat. Bij Leverkusen stond Daley Sinkgraven in de basis.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.