Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht verliest van RKC Waalwijk

FC Utrecht verliest van RKC Waalwijk

1 dec 2019, 17:30

FC Utrecht weet even niet meer wat winnen is. De ploeg van trainer John van den Brom ging voor eigen publiek tegen RKC Waalwijk voor de derde keer op rij onderuit in de eredivisie (0-1).

Melle Meulensteen maakte in de 69e minuut het doelpunt. De verdediger mag zich met drie competitietreffers clubtopscorer noemen, samen met aanvaller Sylla Sow. RKC vierde de tweede competitiezege maar blijft hekkensluiter. Het verschil met nummer voorlaatst ADO Den Haag is nu drie punten. FC Utrecht zakte naar de zevende plaats en kan zondag nog voorbijgestreefd worden door Feyenoord.

De supporters van FC Utrecht konden nog enigszins leven met de vorige nederlagen tegen Ajax (4-0) en AZ (3-0), al blijven zeven tegentreffers in twee duels veel. In het thuisduel met RKC zongen ze al na tien minuten: "Utrecht wakker worden." De thuisploeg werd ook al voor rust uitgefloten.

FC Utrecht werd ook na de treffer van Meulensteen nauwelijks gevaarlijk. RKC won voor het eerst in 27 jaar een uitduel in Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.