Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht verlengt contract Joosten, Emanuelson in wachtkamer

FC Utrecht verlengt contract Joosten, Emanuelson in wachtkamer

30 mrt 2020, 15:36

Patrick Joosten staat ook volgend seizoen onder contract bij FC Utrecht. De eredivisieclub heeft de optie in het aflopende contract van de 23-jarige aanvaller gelicht. Joosten komt sinds de winter op huurbasis uit voor Sparta Rotterdam. In de acht wedstrijden die hij speelde voordat de competitie vanwege de coronacrisis werd stilgelegd, maakte Joosten drie doelpunten.

FC Utrecht heeft ook de optie in het aflopende contract van de Duitse aanvaller Jonas Arweiler gelicht. De 22-jarige Arweiler debuteerde eind februari als invaller in de hoofdmacht en maakte toen tegen FC Twente direct het winnende doelpunt (2-1). Hij ligt nu tot medio 2022 vast in De Galgenwaard.

De clubleiding gaat nog in gesprek met Urby Emanuelson, Jean-Christophe Bahebeck en Lamine Sané. Hun contracten lopen ook in de zomer af. Ze zijn allemaal niet verzekerd van een basisplaats bij trainer John van den Brom.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.