Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht verhuurt Joosten aan VVV

FC Utrecht verhuurt Joosten aan VVV

30 aug 2018, 13:37

UTRECHT (ANP) - Patrick Joosten speelt de rest van het seizoen voor VVV-Venlo. De Limburgse eredivisieclub huurt de 22-jarige aanvaller van FC Utrecht, waar Joosten door de grote concurrentie geen uitzicht had op speeltijd. De geboren Nijmegenaar liep vorig jaar een zware knieblessure op en stond daardoor geruime tijd aan de kant.

,,De sterkte en breedte van onze selectie hebben ertoe geleid dat het perspectief op speeltijd voor Patrick niet gegarandeerd is'', zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. ,,Hij is na lang blessureleed weer fit en in een fase van zijn loopbaan aanbeland waarin het van groot belang is om wedstrijden op eredivisieniveau te spelen. Dit perspectief kan VVV op dit moment beter bieden.'' Joosten ligt nog tot medio 2020 vast bij Utrecht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.