Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht snel klaar met De Graafschap

FC Utrecht snel klaar met De Graafschap

25 nov 2018, 17:25

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft zich genesteld in de subtop van de eredivisie. In Stadion Galgenwaard was de thuisploeg snel klaar met De Graafschap. Na 24 minuten spelen stond er al 3-0 op het scorebord, 5-0 was uiteindelijk de eindstand. Doelpuntenmakers waren Sander van de Streek, Willem Janssen, Gyrano Kerk en Nick Venema (twee keer).

FC Utrecht kende een slechte seizoenstart en stond zelfs even onderaan. Trainer Jean-Paul de Jong werd aan de kant gezet en Dick Advocaat moest de boel weer op orde brengen. De ervaren trainer loodste de club uit de Domstad uit de gevarenzone en met 21 punten uit 13 wedstrijden staat FC Utrecht stevig in het linkerrijtje.

De Graafschap is nog steeds onderin te vinden, op de zeventiende plaats. De Doetinchemse club heeft tien punten uit dertien wedstrijden. Twee meer dan de nummer achttien, NAC Breda.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.