Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht pas in verlenging langs FC Eindhoven

FC Utrecht pas in verlenging langs FC Eindhoven

22 jan 2020, 00:27

FC Utrecht heeft zich met veel moeite geplaatst voor de kwartfinales van de KNVB-beker. De ploeg van coach John van den Brom won na verlenging met 2-1 bij FC Eindhoven. Utrecht treft in de kwartfinale de winnaar van het duel tussen de IJsselmeervogels en Go Ahead Eagles.

Een verlenging was noodzakelijk nadat het duel na negentig minuten in 1-1 was geëindigd. Samy Bourard had de thuisploeg op 1-0 gebracht in de eerste helft. Issah Abass zorgde na rust voor de gelijkmaker.

Pas in de verlenging kreeg de nummer 7 uit de eredivisie goede kansen het duel alsnog naar zich toe te trekken tegen de nummer 13 uit de Keuken Kampioen Divisie. Invaller Jean-Christophe Bahebeck schoot een voorzet van Leon Guwara via de binnenkant paal binnen en voorkwam een beslissing via de strafschoppenserie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.