Terug

Volg Vandaag Inside

'FC Utrecht ontslaat Henk Fraser na incident met Younes op trainingskamp'

'FC Utrecht ontslaat Henk Fraser na incident met Younes op trainingskamp'

14 dec 2022, 11:40

FC Utrecht heeft trainer Henk Fraser ontslagen nadat hij Amin Younes bij de keel greep tijdens een training. Het zou daarna zijn geëscaleerd in de kleedkamer. Technisch directeur Jordy Zuidam was getuige en heeft Fraser daaropvolgend ontslagen, stelt het Algemeen Dagblad.

Fraser is sinds dit seizoen werkzaam bij FC Utrecht. Zijn start verliep moeizaam in de Galgenwaard. Er was, ook vanuit de spelersgroep, veel kritiek op de behoudende speelstijl van de oefenmeester. De weken voorafgaand aan de winterstop had de club qua resultaten de stijgende lijn evenwel te pakken.

FC Utrecht heeft vooralsnog niet gereageerd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.