Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht met Paes (20) in het doel

FC Utrecht met Paes (20) in het doel

19 aug 2018, 13:47

UTRECHT (ANP) - Doelman Maarten Paes (20) maakt zondag in de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen PEC Zwolle (aanvang: 12.15 uur) zijn eredivisiedebuut. Hij komt aan de beurt, omdat David Jensen en Nick Marsman niet fit zijn. Thijmen Nijhuis, ook van Jong FC Utrecht, zit als reservekeeper op de bank.

Paes maakte eerder deze zomer transfervrij de overstap van NEC naar FC Utrecht. Hij heeft een contract voor drie jaar ondertekend bij zijn nieuwe club.

Bij FC Utrecht zitten de aanwinsten Oussama Tannane en Timo Letschert op de bank. De ploeg van trainer Jean-Paul de Jong begon vorige week met een forse nederlaag bij kampioen PSV (4-0) aan de nieuwe competitie.

Ook PEC Zwolle startte met een nederlaag (2-3 thuis tegen sc Heerenveen). Younes Namli neemt voorin de plaats in van Denis Genreau.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.