Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht huurt oude bekende Peterson van Swansea

FC Utrecht huurt oude bekende Peterson van Swansea

20 jan 2020, 13:19

FC Utrecht huurt aanvaller Kristoffer Peterson tot het einde van het seizoen van Swansea City. De 25-jarige Peterson stond van 2014 tot en met 2017 ook onder contract in Utrecht, waar hij toen tot 34 wedstrijden kwam. Na zijn periode in de Domstad speelde de Scandinaviër ook bij Heracles.

"Kristoffer is een oude bekende van ons. We zijn hem blijven volgen na zijn vertrek bij FC Utrecht", aldus technisch directeur Jordy Zuidam. "Hij heeft bij Heracles Almelo zijn kwaliteiten laten zien, waardoor hij uitgroeide tot A-international van Zweden en de stap naar Swansea City kon maken. Nu de kans zich voordeed om Kristoffer terug te halen, hebben we niet getwijfeld."

FC Utrecht heeft tevens een optie tot koop op de Zweed, die pas elf wedstrijden speelde voor Swansea City. De club uit Wales is de nummer 6 van het Championship, het tweede niveau van Engeland.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.