Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht huurt Hoogma van Hoffenheim

FC Utrecht huurt Hoogma van Hoffenheim

31 juli 2019, 00:05

FC Utrecht heeft met Justin Hoogma een nieuwe speler aan de selectie gevoegd. De 21-jarige verdediger wordt voor een seizoen gehuurd van Hoffenheim.

"Met de komst van Justin hebben we het centrum van de defensie van een sterke, dubbele bezetting voorzien", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. "We zien in Justin een intelligente speler met tactisch inzicht. Hij heeft al ervaring opgedaan in verschillende competities."

Hoogma maakte bij Heracles Almelo zijn debuut in de eredivisie. Na een succesvol seizoen 2016-2017 maakte hij de stap naar Hoffenheim. Daar speelde hij in de Bundesliga, de beker en de Europa League. Vorig seizoen kwam de jeugdinternational uit voor FC St. Pauli in de tweede Bundesliga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.