Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht houdt kans op Europees ticket

FC Utrecht houdt kans op Europees ticket

21 mei 2019, 22:27

FC Utrecht houdt kans op een ticket voor de Europa League. De formatie van coach Dick Advocaat schakelde in de halve finale van de play-offs Heracles Almelo uit. In Stadion Galgenwaard werd het 3-0 voor de thuisclub. In Almelo had FC Utrecht al met 2-0 gewonnen.

Simon Gustafson opende na 57 minuten de score. De Zweed deed dat van elf meter, na een overtreding van Dario van den Buijs op Cyriel Dessers. Het was al de vierde keer dit seizoen dat Gustafson een strafschop benutte tegen Heracles. Met een aardige schuiver zorgde invaller Jean-Christophe Bahebeck voor nummer twee. In de slotminuut maakte de Fransman er nog 3-0 van.

Bij Utrecht viel Riechedly Bazoer al na 23 minuten geblesseerd uit. Bij Heracles overkwam Wout Droste na 29 minuten hetzelfde.

FC Utrecht speelt in de finale tegen de winnaar van de ontmoeting Vitesse - FC Groningen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.