Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht haalt Warmerdam op bij FC Groningen

FC Utrecht haalt Warmerdam op bij FC Groningen

3 feb 2020, 18:32

FC Utrecht neemt Django Warmerdam (24) transfervrij over van FC Groningen. De linkerverdediger maakt de overstap in de zomer. Warmerdam heeft een contract getekend voor drie jaar.

"Django is een aanvallend ingestelde linksback, die beschikt over veel voetballend vermogen", zegt technisch directeur Jordy Zuidam van FC Utrecht. "Hij heeft specifieke kwaliteiten die perfect passen bij onze manier van spelen. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al veel wedstrijden op eredivisieniveau gespeeld. Er zit bovendien nog veel potentie in Django. We zijn er heel blij mee dat Django voor ons heeft gekozen en dat hij gelooft in onze ambities."

Warmerdam speelde naast Groningen ook voor PEC Zwolle in de eredivisie. Daarvoor speelde hij in de eerste divisie voor Jong Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.