Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht en Ajax openen halve finales beker

FC Utrecht en Ajax openen halve finales beker

14 feb 2020, 11:55

FC Utrecht en Ajax openen op woensdag 4 maart de halve finales van het bekertoernooi. Een dag later wordt het duel tussen Feyenoord en NAC Breda gespeeld. Beide wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

NAC zorgde dit jaar al voor twee grote verrassingen in het bekertoernooi door achtereenvolgens PSV en AZ uit te schakelen. De ploeg uit de eerste divisie gaat op 5 maart naar De Kuip met als doel om daar op zondag 19 april terug te komen voor de finale.

De KNVB heeft de competitiewedstrijd van NAC tegen Roda JC verplaatst van vrijdag 6 naar zondag 8 maart. De bond moet nog een nieuwe datum zoeken voor twee duels uit de eredivisie. FC Utrecht - Ajax en AZ - Feyenoord gingen zondag niet door vanwege de storm Ciara. Vanwege de bekerverplichtingen van deze vier clubs en de aankomende duels van Ajax en AZ in de Europa League, is het nog niet gelukt om deze wedstrijden opnieuw in te plannen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.