Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht-eigenaar Van Seumeren botste met Klaiber: 'Dat was vrij emotioneel'

FC Utrecht-eigenaar Van Seumeren botste met Klaiber: 'Dat was vrij emotioneel'

19 mrt 2023, 00:00

Eigenaar Frans van Seumeren van FC Utrecht heeft zondag op de training opnieuw de spelersgroep toegesproken. Van Seumeren zei tegen de spelers dat hij niet de kleedkamer in had moeten komen na de met 2-1 verloren thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Daarin uitte Van Seumeren zaterdagavond zijn boosheid en teleurstelling tegen de spelers.

Van Seumeren sprak zondag tijdens de training die coach Michael Silberbauer had ingelast opnieuw tot de spelers, bevestigde de woordvoerder van FC Utrecht. "Ik heb mijn excuses aangeboden", liet de clubeigenaar daarna aan de aanwezige media weten. "Na de wedstrijd ben ik naar de kleedkamer gegaan. Dat was vrij emotioneel. Maar ik was zo ongelooflijk teleurgesteld."

"Ik begrijp nu ook wel dat het intimiderend kan zijn", zei Van Seumeren tegen Voetbal International. "In die vijftien jaar is het pas de tweede keer dat het is gebeurd. Maar ik had het niet moeten doen."

Silberbauer zei zaterdag nog de boosheid van Van Seumeren te begrijpen. "Hij is emotioneel. De eigenaar is teleurgesteld en dat begrijpen we. Iedereen is teleurgesteld", aldus de Deense trainer.

FC Utrecht verloor voor de derde keer op rij in de eigen Galgenwaard. De laatste overwinning in eigen stadion dateert van 4 februari tegen sc Heerenveen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.