Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht drie duels zonder Bazoer

FC Utrecht drie duels zonder Bazoer

4 feb 2019, 17:30

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht kan de komende drie wedstrijden geen beroep doen op Riechedly Bazoer. De middenvelder is door de KNVB geschorst omdat hij zondag na de wedstrijd tegen PEC Zwolle de vierde man een duw gaf toen hij op weg was naar de spelerstunnel. Bazoer ontbreekt nu tegen PSV (thuis), De Graafschap (uit) en Excelsior (thuis).

Tegen PSV en De Graafschap kan trainer Dick Advocaat ook niet beschikken over Urby Emanuelson. De oud-speler van Ajax kreeg tegen Zwolle ook een rode kaart. De KNVB legde Emanuelson een schorsing van één duel op, maar hij had nog een duel voorwaardelijk open staan. Dat duel komt er nu bij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.