Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht bindt clubman Van der Maarel voor nog eens twee jaar

FC Utrecht bindt clubman Van der Maarel voor nog eens twee jaar

22 feb 2021, 19:38

Mark van der Maarel heeft zijn aflopende contract bij FC Utrecht met nog eens twee jaar verlengd. De verdediger is nu tot de zomer van 2023 aan de club uit de Domstad verbonden.

De 31-jarige Van der Maarel speelt sinds 2009 onafgebroken voor FC Utrecht. Hij heeft inmiddels 307 duels voor zijn club achter de rug. Alleen Jan Willem van Ede (462 keer), Jean-Paul de Jong (434), Leo van Veen (421), Herman Verrips (340) en Ton de Kruijk (324) droegen vaker het shirt van FC Utrecht.

"Mark is een enorm gewaardeerde kracht in onze selectie. We zijn dan ook erg blij dat we met Mark een langer contract zijn overeengekomen", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam. "Met zijn karakter, ervaring en strijdlust is Mark een voorbeeld in de selectie. Hij blijft zich ook op persoonlijk vlak ontwikkelen, waardoor zijn rol binnen de spelersgroep alleen maar groeit. Erg mooi dat Mark zich ook weer voor de komende jaren aan ons wil verbinden en gelooft in de doelen en ambities die we met elkaar willen bereiken."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.