Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht - Ajax even stilgelegd

FC Utrecht - Ajax even stilgelegd

23 dec 2018, 14:54

UTRECHT (ANP) - Het duel tussen FC Utrecht en Ajax is een paar minuten stilgelegd nadat supporters van de thuisploeg vuurwerk richting doelman André Onana hadden gegooid.

Scheidsrechter Dennis Higler ging even naar de kant en verzocht de speaker een boodschap voor te lezen. De wedstrijd wordt gestaakt als fans van FC Utrecht nogmaals in de fout gaan.

Het incident gebeurde net na de 2-0 van Dusan Tadic. De aanvaller van Ajax mocht een strafschop nemen na interventie van de videoscheidsrechter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.