Terug

Volg Vandaag Inside

FC Utrecht-aanvoerder Janssen maakt rentree na blessure

FC Utrecht-aanvoerder Janssen maakt rentree na blessure

28 sep 2020, 18:21

FC Utrecht-aanvoerder Willem Janssen heeft maandag zijn rentree gemaakt in wedstrijdverband. Tijdens een oefenwedstrijd achter gesloten deuren met ADO Den Haag speelde hij weer mee. Janssen kan binnenkort ook weer speelminuten voor Utrecht gaan maken in de eredivisie.

De 34-jarige Janssen scheurde eind januari dit jaar in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven een kruisband in zijn rechterknie. Daardoor was het direct einde seizoen voor de verdediger. Janssen had al eerder in zijn carrière met een kwetsuur aan zijn kruisband te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.