Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente ziet Menig na transferdeadline toch nog vertrekken

FC Twente ziet Menig na transferdeadline toch nog vertrekken

2 sep 2021, 11:55

De transfermarkt in Nederland is al gesloten, maar FC Twente heeft toch nog zaken gedaan. De huidige nummer 15 van de Eredivisie verkocht aanvaller Queensy Menig aan de Servische club Partizan Belgrado. In Servië is de transfermarkt wat langer open dan in het grootste deel van Europa.

Het contract van Menig bij FC Twente liep volgend jaar af. De club uit Enschede krijgt nu nog een transfersom voor de 26-jarige aanvaller, die net begonnen was aan zijn derde seizoen bij Twente. Menig had een basisplaats in de eerste drie competitiewedstrijden. Vorig seizoen maakte de Amsterdammer acht doelpunten in 32 duels in de Eredivisie.

Menig speelde eerder voor Ajax, PEC Zwolle, de Franse club Nantes en Oldham Athletic uit Engeland. Met Partizan Belgrado gaat hij Europa in. De Servische club plaatste zich voor de groepsfase van de Conference League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.