Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint voor het eerst sinds 10 november

FC Twente wint voor het eerst sinds 10 november

1 feb 2020, 22:40

FC Twente heeft voor het eerst sinds 10 november van vorig jaar weer eens gewonnen in de eredivisie. De Tukkers wonnen in eigen huis met 2-0 van Sparta.

Peet Bijen nam het eerste doelpunt voor zijn rekening. De verdediger kopte tien minuten voor tijd raak uit een corner van Aitor Cantalapiedra. Voor Bijen was het zijn eerste doelpunt in bijna twee jaar; op 17 maart 2018 was hij voor het laatst trefzeker.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Noa Lang, gehuurd van Ajax, er 2-0 van. Voor Lang was het zijn eerste doelpunt voor FC Twente. Op dat moment stond Sparta nog maar met tien man na twee gele kaarten voor Mohamed Rayhi.

Voor FC Twente, dat dit seizoen al drie keer 0-0 had gespeeld, was het pas de zesde zege van het seizoen. Sparta verloor al voor de zesde keer op rij een uitduel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.