Terug

Volg Vandaag Inside

FC Twente wint thuis van Fortuna

FC Twente wint thuis van Fortuna

10 aug 2020, 23:07

FC Twente heeft in een oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen Fortuna Sittard verslagen. In de Veste van Enschede eindigde het duel tussen de twee clubs uit de eredivisie na een 0-0-stand bij rust in 2-1.

Giorgi Aburjania zette de thuisclub uit een vrije trap na rust op voorsprong. Daan Rots, een speler uit de eigen jeugdopleiding, zorgde voor 2-0. Een kwartier voor tijd scoorde Martin Angha voor de Limburgers. FC Twente stelde in het tweede deel veel jonge spelers op.

Er waren ongeveer 3000 toeschouwers in de Veste van Enschede. FC Twente en Fortuna spelen op de eerste dag van het seizoen in de eredivisie opnieuw tegen elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.